Oplevelser på Rømø: Lav egen slikkepind

Søger du sjove oplevelser på Rømø for børn og barnlige sjæle? Så kom forbi Rømø Bolsjeri og Ishus og lav din egen slikkepind. Vi sørger for den lækre bolsjemasse og derfra er det din egen kreativitet og håndkraft, der skaber den færdige slikkepin. Her har du nemlig muligheden for at forme din slikkepind lige som du har lyst til.

Oplevelser efter sæson

Mandag, onsdag og fredag kl. 11.00 fra uge 28 t.o.m. uge 31
Der kan bestilles tid i butikken eller via telefon.
Der kan maks være 20 på et hold.

Husk at det er varmt, så det er på egen ansvar.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi tilbyder. Du kan ringe til os på (+45) 23 60 97 96

Hvornår? -Fra uge 28

  • Mandag, onsdag, fredag kl. 11.00
  • Aldersgrænse fra 5+
  • 58 kr. pr. person.
  • Varighed ca. 15 minutter.

Søger du efter gode oplevelser på Rømø?

Søger du efter dejlige oplevelser på Rømø? Du er velkommen til at besøge os. Du har også mulighed for at købe hjemmelavede bolsjer med hjem, og vi er også meget mere end et bolsjeri. I vores café og ishus har du mulighed for at fylde depoterne op med kaffe, te og sodavand, og så bør du heller ikke gå glip af vores store og velsmagende Rømø is. Vi laver hjemmelavet is af de bedste lokale råvarer, og det er selvfølgelig i den helt rigtig størrelse.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan ringe til (+45) 23 60 97 96 eller sende en mail til rikke@romobolsjeri.dk.