Hjemmelavet is på Rømø

Søger du efter hjemmelavet is på Rømø? Vores hjemmelavet is er lavet helt bunden, mælken er økologisk og bliver henter fra den lokale bonde i Skærbæk. Hos Rømø Bolsjeri og iscafe har vi 32 forskelliges slags Rømø is i fryseren. Varianterne varierer fra dag til dag, så der er altid noget nyt at prøve.

Hjemmelavet is som du ikke får andre steder

Vi prøver hele tiden på at finde på sjove og anderledes varianter, og vi bruger også lokale råvarer. Det giver både den mest lækre og friske is, og samtidig støtter vi lokalmiljøet på øen. Det betyder også, at vores isvarianter varierer efter sæsonen, men vi lover, at du altid kan finde noget til enhver smag.

Vores ishus er kendt for at lave nogle gode store is, så du får noget for pengene. Vi er helt sikker et besøg værd. Kig forbi ishuset og find din nye favoritvariant.

Vi har også enkel sukkerfrie varianter.

Nyd din is inde eller ude

Søger du efter hjemmelavet is på Rømø? Så er du velkommen til at besøge os. Tag isen med jer eller nyd den i vores skønne ishus og café. I vores bolsjeri er der mulighed for at købe hjemmelavet bolsjer eller prøve kræfter med at lave din egen slikkepind. Her er du garanteret gode oplevelser på Rømø for store såvel som små. Vi glæder os til at byde jer velkomne i vores hyggelig ishus.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Du kan ringe til (+45) 23 60 97 96 eller sende en mail til rikke@romobolsjeri.dk.

Hjemmelavet is på Rømø